Last Updated on May 7, 2024 
Download the Wonderlic Practice Test PDF The following test has 10 Sample Questions with Answers. You can download a printable PDF for practice in this Wonderlic Practice Test Quiz.
Wonderlic Sample Question Answers QPS SET-4
Wonderlic Test: 10 Sample Question Answers
QPS SET-4
Please select the answer choice that identifies the noun in the sentence.
| 1. It will take all of your energy and will to be able to walk again. | 
| ๐ Take | ๐ All | 
| ๐ Your | ๐ energy | 
Show Answers
Answer: D energy 
| 2. The works of many great poets have been placed on reserve. | 
| ๐ works | ๐ great | 
| ๐poets | ๐reserve | 
Show Answers
Answer: D reserve. 
| 3. The Brooklyn Bridge was opened in 1883. | 
| ๐ Bridge | ๐ was | 
| ๐ opened | ๐ in | 
Show Answers
Answer: A Bridge. 
| 4. Sparta and Athens were enemies during the Peloponnesian War. | 
| ๐ And | ๐ were | 
| ๐ during | ๐ War | 
Show Answers
Answer: D war. 
| 5. Sharks and lampreys are not true fish because their skeletons are made of cartilage rather than bone. | 
| ๐ true | ๐ because | 
| ๐ their | ๐bone | 
Show Answers
Answer: D bone. .
| 6. Joe, have you met your new boss? | 
| ๐ have | ๐ met | 
| ๐ your | ๐ boss | 
Show Answers
Answer: D boss. .
| 7. Sue’s parents tried living in the North, but they could not adapt to the cold. | 
| ๐ย  North | ๐ย  but | 
| ๐ not | ๐ adapt | 
Show Answers
Answer: A North. 
| 8. Mastering basic mathematics is an important goal for younger students. | 
| ๐ Mastering | ๐ important | 
| ๐ younger | ๐ students | 
Show Answers
Answer: D students. 
| 9. To seize a foreign embassy and its inhabitants is flagrant disregard for diplomatic neutrality. | 
| ๐ย  seize | ๐ its | 
| ๐ flagrant | ๐neutrality | 
Show Answers
Answer: D neutrality. 
| 10. The Trojans’ rash decision, to accept the wooden horse, led to their destruction. | 
| ๐ Their | ๐ Led | 
| ๐ Accept | ๐ Destruction | 
Show Answers
Answer: D Destruction. 
Sample Reading Tests
Reading Practice Test โ 1
Reading Practice Test โ 2
Reading Practice Test โ 3
Reading Practice Test โ 4
Reading Practice Test โ 5
Sample Math Tests
Equations and Inequalities
Exponents
Probability
Mean Median Mode
Ratio
Percentages
Algebraic Expressions
Fractions and Decimals
Integers
Pre-Algebraย 
Rational Numbers
Average
Age
Sample English Grammar Tests
Sentence Completion 1
Sentence Completion 2
Word Analogies Practice Testย 
Sample Critical Reading Tests
Critical Reading 1
Critical Reading 2
Critical Reading 3