Wonderlic Practice Test: 10 Sample Question Answers QPS SET-4

Download the Wonderlic Practice Test PDF The following test has 10 Sample Questions with Answers. You can download a printable PDF for practice in this Wonderlic Practice Test Quiz.

Wonderlic Sample Question Answers QPS SET-4

Wonderlic Test: 10 Sample Question Answers
QPS SET-4

Please select the answer choice that identifies the noun in the sentence.

1. It will take all of your energy and will to be able to walk again.
🔘 Take 🔘 All
🔘 Your 🔘 energy
Show Answers
Answer: D energy
2. The works of many great poets have been placed on reserve.
🔘 works 🔘 great
🔘poets 🔘reserve
Show Answers
Answer: D reserve.
3. The Brooklyn Bridge was opened in 1883.
🔘 Bridge 🔘 was
🔘 opened 🔘 in
Show Answers
Answer: A Bridge.
4. Sparta and Athens were enemies during the Peloponnesian War.
🔘 And 🔘 were
🔘 during 🔘 War
Show Answers
Answer: D war.
5. Sharks and lampreys are not true fish because their skeletons are made of cartilage rather than bone.
🔘 true 🔘 because
🔘 their 🔘bone
Show Answers
Answer: D bone. .
6. Joe, have you met your new boss?
🔘 have 🔘 met
🔘 your 🔘 boss
Show Answers
Answer: D boss. .
7. Sue’s parents tried living in the North, but they could not adapt to the cold.
🔘  North 🔘  but
🔘 not 🔘 adapt
Show Answers
Answer: A North.
8. Mastering basic mathematics is an important goal for younger students.
🔘 Mastering 🔘 important
🔘 younger 🔘 students
Show Answers
Answer: D students.
9. To seize a foreign embassy and its inhabitants is flagrant disregard for diplomatic neutrality.
🔘  seize 🔘 its
🔘 flagrant 🔘neutrality
Show Answers
Answer: D neutrality.
10. The Trojans’ rash decision, to accept the wooden horse, led to their destruction.
🔘 Their 🔘 Led
🔘 Accept 🔘 Destruction
Show Answers
Answer: D Destruction.

Download Wonderlic QPS SET-4 Worksheet (10 Questions)

Document Type Download Link
Free Editable Doc File
Free Printable PDF File

See Also:

Sample Reading Tests

Reading Practice Test – 1

Reading Practice Test – 2

Reading Practice Test – 3

Reading Practice Test – 4

Reading Practice Test – 5

Sample Math Tests

Equations and Inequalities

Exponents

Probability

Mean Median Mode

Ratio

Percentages

Algebraic Expressions

Fractions and Decimals

Integers

Pre-Algebra 

Rational Numbers

Average

Age

Sample English Grammar Tests

Sentence Completion 1

Sentence Completion 2

Word Analogies Practice Test 

Sample Critical Reading Tests

Critical Reading 1

Critical Reading 2

Critical Reading 3